Играта на Фред е свързана с близко стоене около противниците и

...
Играта на Фред е свързана с близко стоене около противниците и
Коментари Харесай

Тен Хаг: Фред трябваше да играе като комар

Играта на Фред е обвързвана с близко стоене около съперниците и правене на живота им сложен по време на мачовете. Той направи това съвършено по време на двете срещи с Барселона, със способността си да задушава противниците и да разрушава играта, гарантирайки, че холандският плеймейкър Френки де Йонг ще способства малко в конфликта сред двата тима.

" Той имаше значима роля предходната седмица в Барселона, тази седмица също. Първо трябваше да спре Френки де Йонг да играе, трябваше да бъде като комар към него и да върви зад него, а го направи превъзходно. Миналата седмица мисля, че даде брилянтна асистенция за Рашфорд в Барселона, а през днешния ден вкара гола. Брилянтно показване ", показа мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг, който остана удовлетворен от показаното от бразилеца.

Юнайтед, който продължава да търси четири трофея този сезон, към този момент е в 1/8 на Лига Европа и ще открие противниците си на този стадий от надпреварата, когато се тегли жребият за идващия кръг в петък.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР